Domov Novinky Huawei ukázal Huawei Watch pre nežné pohlavie

Huawei ukázal Huawei Watch pre nežné pohlavie

Zdielať

Na svojej konferencii Huawei neukázal iba smartfóny a iné zariadenia pre mužov, myslel aj na ženy a na CES ukázal novú edíciu inteligentných hodiniek Huawei Watch pre ženy. Táto edícia vznikla v spolupráci so Swarowski a telo hodiniek tvorí nerezová oceľ pozlátená ružovým zlatom. Obvod ciferníka je posiaty zirkónmi od Swarowski. Tieto hodinky sa určite postarajú o módny kúsok žien, ktorý bude k dispozícii v dvoch verziách: Jewel a Elegant. Ciferník má na obvode 68 zirkónov, pričom každý má veľkosť približne 1,5.mm. Verzia Elegant sa od Jewel odlišuje iba málo. Elegant verzia ponúka vrúbkovaný vzor okolo ciferníku hodiniek a eleganciu hodinkám dodáva aj kožený remienok v bielej, alebo zafírovomodrej farbe. V rámci edície sú dostupné aj viaceré druhy ciferníkov.

Huawei Watch Elegant

Poďme sa ale pozrieť aj nato, čo hodinky ponúkajú – sú vyzbrojené vyššími funkciami, ako napríklad upozornenie na prichádzajúci hovor, e-maily, SMS, funkcia na vyhľadávanie strateného telefónu, senzor tepu, gyroskop, a inými systémami a funkciami. Hodinky je možné ovládať aj hlasom a napríklad spustiť hudbu, či ovládať navigáciu. Huawei Watch ponúkajú 1,4“ AMOLED displej chránený voči poškriabaniu zafírovým sklíčkom.

Huawei Watch Jewel

Displej s rozlíšením 400x400px ponúka hustotu zobrazenia 286 PPI, pri kontraste 10 000:1. Veľkosť cíferníka je štandardná ako u bežných hodiniek, 44mm. Remienok hodiniek je možné vymeniť aj za štandardný so šírkou 18mm. Vďaka rozhraniu Android Wear od Googlu je možné hodinky spárovať s akýmkoľvek Android, i iOS zariadením. Hodinky ponúknu 512MB RAM a 4GB ROM úložisko bez možnosti rozšírenia SD kartou. Batéria s výdržou 300mAh ponúkne 1 a pol dňovú výdrž batérie na nabitie. Dobije sa za 75 minút.

Zdroj: TS