Domov Novinky Fitbit Charge 3 SE v predaji, prichádza aj update systému

Fitbit Charge 3 SE v predaji, prichádza aj update systému

Zdielať

Od dnešného dňa je na slovenskom trhu k dispozícii športový náramok Charge 3 Special Edition od americkej firmy Fitbit. Oproti štandardnej verzii náramku (ktorá je v predaji od polovice októbra) sa vyznačuje podporou NFC, použitím prémiových materiálov a dvojicou nových atraktívnych farebných spracovaní. V balení tiež nájdete druhý vymeniteľný remienok.

Odporúčaná cena športového náramku Fitbit Charge 3 Special Edition je 169 eur, k dispozícii je v dvoch farebách – bielo-čiernej a štýlovej fialovo-zlatej. Základná verzia je k dispozícii za 153 eur. Obe varianty športových náramkov prinášajú odolný dizajn vhodný pre plávanie, dotykový displej, viac ako 15 módov pre cvičenie, smart funkcie, aplikácie pre počasie, stopky a časovač, či 7 dní výdrž na jedno nabitie.

Spoločnosť v týchto dňoch pre majiteľov náramkov Fitbit Charge 3 a Fitbit Charge 3 SE takisto uvoľňuje aktualizáciu systému. Medzi hlavné novinky patrí možnosť rýchlych odpovedí na SMS a WhatsApp správy priamo z dotykového displeja náramku. Používatelia majú tiež možnosť na displeji prijať alebo odmietnuť prichádzajúci hovor. Mobilná aplikácia potom bola rozšírená o zaznamenanie váhy a každodenné sledovanie úrovne hydratácie organizmu.