Domov Novinky Nanoxia odhaľuje Deep Silence 3 Mid-Tower PC skrinku

Nanoxia odhaľuje Deep Silence 3 Mid-Tower PC skrinku

Zdielať

Skrinka je určená pre základne dosky ATX, MicroATX alebo MiniITX . Oddelená montáž na 3,5-palcové pevné disky a zdroja, antivibračné podložky a voľný nástroj na montáž optických mechaník. Skriňa ponúka tri šachty pre celkom osem pevných diskov. Vrchný modul je venovaný 2,5 palcovej šachte, ktorá môže pojať až tri 2,5 palcové disky. Stredná šachta pre dva 3,5 palcové pevný disk je modulárna – môže byť odstránená, alebo sa dá zavesiť na sekundárny držiak šachty, aby je možná inštalácia dlhšej grafickej karty. Spodná šachta môže byť vybavená celkom troma 3,5-palcovími diskami.

Nanoxia_Deep_Silence_3_04

Modulárna koncepcia umožňuje inštaláciu grafických kariet 430 mm na dĺžku. Ak nainštalované všetky diskové šachty, môžu používatelia inštalovať  345 mm dlhé karty. Skrinka môže byť vybavená highendových chladičov procesora s maximálnou výškou 165 mm. Vstupno-výstupný panel na prednej strane horného krytu ponúka  USB 3.0, 1× USB 2.0, rovnako ako HD audio porty.

Nanoxia_Deep_Silence_3_02

Chladiaci systém je navrhnutý pre nízke teploty systému, rovnako ako najlepšiu možnú chladiacu kapacitu. Skriňa má integrovaný ventilačný systém a skladá sa z troch 120 mm ventilátorov. Dva 120 mm ventilátory sú umiestnené na vnútornej strane, tretí ventilátor je umiestnený na zadnej strane. Ďalšie ventilátory môžu byť inštalované hore, kde Nanoxia VentCover uzavrie dva 120/140 mm ventilátorové otvory, jeden 120 alebo 140 mm ventilátor môže byť namontovaný v spodnej časti, ak je sekundárny držiak diskovej šachty odstránený. Začiatok predaja sa v Európe očakáva na konci júla.

Zdroj: TechPowerUp