Domov Novinky Samsung Level: Tri slúchadlá a reproduktor

Samsung Level: Tri slúchadlá a reproduktor

Zdielať

Sú tu štyri zariadenia: tri slúchadlá Level Over, Level On, Level In a reproduktora Level Box. Vybavovať telefónne hovory pritom umožní všetky štyri produkty, takže v prípade reproduktorov pôjde pochopiteľne o hlasný odposluch. Jednotlivé slúchadlá sú rozdelené predovšetkým podľa veľkosti, takže najväčšie sú circumaurálne Level Over, ktorá ako jediná spolu s reproduktorom Level Box majú k dispozícii rozhranie Bluetooth.

Samsung Level 02

Zvuk potom reprodukujú dva 50 mm meniče Dynamic Driver sľubujúci prirodzený zvuk. Okrem toho je tu tiež kombinovaný spôsob aktívneho rušenia okolitého hluku, vďaka samotnej konštrukcii a tiež mikrofónu na vonkajšej strane slúchadiel. Okrem toho je tiež k dispozícii aplikácie Samsung Level (Google Play a Samsung Apps), ktorá poslúži na nastavenie rôznych režimov alebo i k prevodu textu do audio podoby. Tieto slúchadlá budú k dispozícii od tohto mesiaca za 290 eur s DPH.

Samsung Level 03

Slúchadlá Level Box s dvoma 56 mm meničmi a podporou rozhrania Bluetooth aj NFC. Vybavený je tiež tlačidlami pre spustenie/zastavenie prehrávania, nastavenie hlasitosti a prijatie alebo odmietnutie hovoru. Vstavanej batérie potom vydrží až 15 hodín. Posledné slúchadlá, Level On aj Level In sú už bez Bluetooth, takže sa spoliehajú na klasický 3,5 mm jack. Ide o supraaurálne a intraaurálne typ s cenou 160 a 130 eur s DPH, za ktorou majú byť k dispozícii tiež už od tohto mesiaca.