Domov Novinky Oppo A31 bude krásny, ale málo výkonný

Oppo A31 bude krásny, ale málo výkonný

Zdielať

Spoločnosť Oppo síce neprináša tie najvýkonnejšie smartfóny súčasnosti, zákazníkov ale vždy zaujme rekordnou hrúbkou alebo krásnym dizajnom. Presne na to sa zameriava aj nový model A31, ktorý by skleneným zovňajškom dokázal po dizajnovej stránke tromfnúť mnoho TOP modelov ostatných výrobcov.

OPPO A31

Sklo nájdeme na prednej aj zadnej strane, zatiaľ čo kovové boky držia celý smartfón pokope. Aj keď je po dizajnovej stránke smartfón prepracovaný, špecifikácie zaujmú len menej náročných používateľov, ktorí majú záujem o kompaktnejší telefón. Uhlopriečka 4,5“ patrí v dnešnej dobe medzi tie menšie a ani rozlíšenie 854×480 pixelov veľmi nezaujme.

Rozmery 131,9×65,5×8 mm sú celkom prijateľné, tak isto ako hmotnosť 135 gramov. O chod sa bude stará švorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 a 1 GB operačnej pamäte. Vnútornú 8 GB pamäť možno rozšíriť o microSD karty až do 128 GB. Hlavný fotoaparát dostal BSI senzor s veľkosťou 1/3,2“, ktorého optika dostala svetelnosť f/2.2 a vpredu je umiestnený 5 MPx fotoaparát.

OPPO A31 02

Operačný systém je síce starší Android 4.4 KitKat, avšak výrobca ho obohatil o nadstavbu Color OS 2.0. Kapacita batéria na úrovni 2000 mAh síce nevyzerá ako veľké číslo, avšak vzhľadom na použitý hardvér by mala postačovať na viac ako jeden plnohodnotný deň používania. Zaujímavá je aj podpora dvoch SIM kariet, pričom na oboch sa dokážete pripojiť na 4G/LTE sieť. Oppo A31 sa začne predávať 17. apríla v Číne za cenu po prepočte približne 150 eur. Dobrou správou je ale to, že by sme sa ho mohli dočkať aj v Európe.

Zdroj: GizmoChina